60609932-nl_2_1.jpg

Supplementen

6060-Rose-Hip-HORSE-WEB-01_2048x2048.jpg
Supplementen

PalaMOUNTAINS® is bekend geworden vanwege zijn kwaliteit producten voor een breed scala aan diersoorten.De producten zijn ontwikkeld om de algemene gezondheid en het welzijn te verbeteren. VitaPower wordt erkend in de diergezondheidsindustrie op het gebied van kwaliteitsproducten. Zij realiseren dit door continu te blijven onderzoeken, dit doen ze in samenwerking met de Massey University en andere geaccrediteerde instituten die wetenschappelijk bewijs van de producten leveren.

 

Na jarenlang onderzoek op de gerenommeerde Massey University in Nieuw-Zeeland (voorloper op het gebied van diergeneeskunde) is palaMOUNTAINS® ontwikkeld. Het is ‘werelds eerste’ vloeibare multivitaminen & mineralen supplement met een buitengewoon opnamepercentage. Deze unieke gepatenteerde formule biedt namelijk een absorptie van 99,5%. Dit is erg hoog als je kijkt naar vergelijkbare supplementen in pil- of poedervorm, die een gemiddelde opname hebben van 20%. 

 

Het bevat zowel ‘in water’ als ‘in vet oplosbare’ vitaminen en mineralen. PalaMOUNTAINS® is gesuspendeerd. Dit wil zeggen dat er twee stoffen (water en vet) gemengd worden tot een onscheidbare suspensie met, in dit geval, een Omega 3 en 6-vetzuurbasis. Doordat de vitaminen en mineralen zo beschermd blijven, kan het direct worden opgenomen door het dier. 

Hierdoor is het resulaat van voeren sneller zichtbaar. Het bevat daarnaast smaakstoffen voor een goede acceptatie.

Palamountains

Back on Track rozenbottel poeder bevat veel vitamine C. Ongeveer acht keer meer dan in kiwi en tien keer meer dan in sinaasappel. Helpt het immuunsysteem van uw hond te versterken. In de Rozenbottelpoeder zit een rood pigment, lycopeen en antioxidanten. Antioxidanten vallen ziektemakers aan en helpen tegen de gevolgen van veroudering. Rozenbottel poeder zorgt ervoor dat het kraakbeen beter voorzien wordt van voedingsstoffen en vocht. Het ondersteunt het herstel en de opbouw van kraakbeen. Galactolipiden remmen ontstekingen in de gewrichten. Vandaar dat rozenbottelpoeder een waardevol voedingssupplement is voor uw hond bij de behandeling van artrose. Rozenbottel poeder kan ook een nuttige aanvulling zijn als pijnstiller. Verder is het rijk aan mineralen en bioactieve plantenstoffen. Deze helpen bij het reinigen van de darmen.

Rozenbottel